3 trasee faine de bicicleta pe care merita sa te dai in 2022

Biking

Chiar si atunci cand avem prea multe de realizat gasim suficient timp pentru a iesi putin din rutina zilnica. Si cum in curand primavara ne va surprinde cu zilele ei frumoase, pentru impatimitii plimbarilor pe bicicleta avem o surpriza. Mai exact in cele ce urmeaza va vom prezenta 3 trasee pentru bicicleta de care sa va bucurati in zilele frumoase din acest an, 2022.

Traseele din Tara Hategului

Daca intr-adevar vrei sa scapi de stres, agitatie, galagie si lume infernal de multa te invitam sa alegi drumurile din Tara Hategului. Fie vorba intre noi cum sa nu-ti placa astfel de plimbari cu bicicleta cand in loc de blocuri si beton vei avea parte de verdeata, peisaje de vis si posibile intamplari care ti-ar putea aduce zambetul pe buze.

Si daca mai luam in calcul si tot ce s-a petrecut in pandemie si izolarea din perioada respectiva plus restrictiile aferente, cu siguranta veti opta pentru aceste plimbari cu bicicleta undeva unde peisajul pur si simplu te farmeca.

O alta varianta pe care sa o ai in vedere atunci cand te plimbi cu bicicleta sunt si traseele din satele sasesti. Aceasta este o recomandare mai mult pentru acele persoane, care isi doresc printre multe altele si acele trasee printre si pe dealuri. In plus va puteti imagina deja privelistea si de ce nu linistea si relaxarea de care veti avea parte in timp ce va efectuati in voie plimbarea pe bicicleta.

Cu alte cuvinte ce poate fi mai frumos decat o plimare in aer curat fara poluare si totodata sa te bucuri de libertatea de miscare. Asta daca vrem sa ne amintim cat este de placut sa fim liberi si sa ne bucuram de libertatea noastra nu sa fim inchisi in case din pricina pandemiei.

Iar acum la final pentru cei ce vor ceva mai multa adrenalina si senzatii tari va invitam sa testati traseele de traversare a Masivului Iezer. Traseele montane sunt intotdeauna captivante, chiar daca despre unele se spune ca sunt foarte periculoase.

De fapt si de drept pana si cele mai experimentate persoane in trasee montane spun despre acestea: “pe cat de spectaculoase si captivante sunt, pe atat de periculoase pot fi”. Cu toate astea sunt suficiente persoane care indragesc plimbarile pe bicicleta si care prefera genul acesta de trasee.

Prin urmare indiferent de ce activitate vei alege nu uita sa te bucuri pe deplin de ea. Asta cu atat mai mult daca se poate realiza in aer liber si te poti bucura si de niste peisaje superbe.