Putin echilibru in programul incarcat

Paintball

Toata lumea este constienta ca o zi buna incepe inca de dimineata cu acele activitati pe care le indragesti. Stiu ca poate pentru multi dintre voi asta poate parea foarte bizar si asta pentru ca in mare parte dimineata  si o buna parte din zi cei mai multi dintre noi si-o petrec la birou in incercarea de a rezolva diverse treburi. In afara de aceasta categorie de oamenii mai sunt si unii care dimineata nu fac nimic altceva decat sa caute diverse ponturi de pariuri pentru a-si incepe ziua cu zambetul pe buze.

De fapt asta este doar una dintre modalitatile de a incepe ziua, cu atat mai mult daca vorbim despre acele persoane ce indragesc fotbalul si care sunt la curent cu toate informatiile legate de meciurile de fotbal, despre fotbalisti, dar si despre multe alte lucruri conexe. Prin urmare pe acestia nu putem sa-i condamnam ca s-au obisnuit sa traiasca intr-un singur mod viata lor.

Altii sunt atat de activi si au nevoie de atat de multa activitate incat uneori sunt obisnuiti sa-si stranga echipe, iar la final de saptamana, cand timpul le permite a mearga in zonele special amenajate pentru a juca paintball. Ceea ce este cu adevarat interesant este faptul ca aceste persoane active au un program bine stabilit si nici ca ar da semne sa il incalce, cu atat mai mult cu cat sunt obisnuiti cu aceste lucruri, cu programul dur pe care il au la birou si cu toate acele situatii limita pe care s-au obisnuit sa le depaseasca.

Nu stiu cat de des intalniti voi astfel de persoane, dar probabil ca ati auzit si pe la televizor de existenta unor astfel de oameni, ca sa nu mai spunem ca eficienta acestor oamenii pe parcursul unei intregi zile de munca este surprinzatoare. Asta poate si pentru ca o parte dintre noi nu sunt familiarizati cu genul acesta de persoane active si la care se gandesc cu suspiciune. Insa trebuie sa spunem ca intocmai programul si activitatea lor ii face sa aiba curajul sa infrunte toate lucrurile care le stau in cale.

Si avand in vedere ca un program bine definit este bun si pentru sanatate, cel mai probabil ca o buna parte din cei care tin de programul lor si pentru ca acest program ii ajuta sa aiba parte de o viata decenta si sanatoasa. Sa fim sanatosi cati dintre noi merg sa mai faca miscare in fiecare zi? Prababil ca foarte putin, iar rezultatul se reflecta in bolile de diabet, cardiovasculare, drept dovada ca miscarea este o parte elementara pentru sanatatea organismului nostru.

paintball

1 thought on “Putin echilibru in programul incarcat

Comments are closed.