paintball

Paintball pentru copii si adolescenti

Paintball

Nu mai stiu cand am vorbit ultima data despre asta, dar cred ca ne-ar prinde bine daca am fi putin mai atenti la cea ce se intampla in jurul nostru. Si ideea pentru acest articol mi-a venit fara sa vreau in momentul in care am cautat printre lucrurile mele vechi si bineinteles vechi stiri. Nu m-am gandit vreodata ca am sa spun ceva de genul duceti-va copiii la paintball si nu ii mai lasati la fast food de capul lor.

Nu cred ca mai este cazul sa mai amintim cat de nociva este acea mancare si ce pericol reprezinta aceasta pentru micutii ce o consuma aproape in fiecare zi. Iar cu privire la aceasta ar trebui sa mai spun un lucru – cu cat aceasta mancare  de tip fast food este mai gustoasa, cu atat ea este mai nesanatoasa si mai nociva pentru odraslele voastre. Si da, una dintre metodele prin care ii puteti face pe ai vostri copii sa iasa din casa, sa paraseasca scaunul de la calculator si nu intocmai pentru a merge la fast food este jocul de paintball.

Am observat ca numarul adeptilor pentru acest joc a crescut ceva, cu atat mai mult daca aducem in discutie adolescentii. Si da, din mai toate categoriile de persoane, adolescentii sunt printre cei mai interesati de paintball sau poate pentru ca, pentru ei distractia are o noua dimensiune atunci cand vine vorba de joc, joaca si jocuri.

Asadar nu uitati sa va duceti copii in locuri unde se pot juca, in locuri in care sanatatea nu le este afectata. Iar pentru aceasta afirmatie am si o stire despre ceea ce inseamna paintball si cum se pot distra adolescentii fara sa se raneasca.

1 thought on “Paintball pentru copii si adolescenti

Comments are closed.