paintball

Lucruri pe care trebuie sa le stii cand mergi la paintball

Paintball

Desi aparent toata lumea cunoaste regulile ce se impun intr-un joc de paintball, nu toate persoanele ce iau in serios acest joc si se avanta intr-o asemenea partida de joc iau in calcul toate masurile de siguranta. Pe de o parte se poate spune ca toate aceste lucruri implica de fapt neatentia jucatorilor de paintball, insa adevarul se gaseste undeva la jumatate. Printre multe altele ar trebui sa stii cat de importante sunt reguile de siguranta, precum si regulile jocului.

Nu iti poti pune viata in pericol, nici pe a ta, dar nici pe a coechipierilor tai. Si chiar daca acest lucru pare mai mult o gluma, in linii mari se prea poate ca odata ce s-a ajuns la un conflict sa se ajunga din pacate si pe la spital, ceea ce nu este de dorit. Iar pentru acele persoane constiente de ceea ce se intampla in jurul lor, regulile sunt foarte importante pentru ei.

De altfel am selectat cateva reguli pe care sa le iei in seama ori de cate ori iti doresti sa mergi la o runda de paintball. Si poate ca-i mult mai bine sa mergi la paintball, caci acolo nu prea ai parte de distractia pe care o poti gasi la paintball. Si pentru ca mai devreme aminteam de reguli, in cele din urma ar fi mult mai indicat sa enumaram cateva dintre cele mai importante si cele mai folosite.

Reguli importante pentru rundele de paintball

  • Purtarea echipamentului – am putea spune ca este regula de aur, indiferent daca tu esti doar un incepator sau ai deja ceva experienta. Echipamentul te poate feri de cele mai grave lovituri si astfel nu vei avea parte de dureri si nici nu le vei simti, chiar daca tu aparent nu crezi in aceste lovituri;
  • Pozitia pe care o are jucatorul – este una importanta avand in vedere ca pentru incepatori si nu numai acest factor este unul foarte important si util in asemenea joc. Intrucat de foarte multe ori jucatorii incearca sa se protejeze pe sine mai mult decat sa stea concentrati la jocul de paintball;
  • Informatii cu privire la munitie – toate aceste informatii sunt necesare inainte ca jucatorul sa ajunga pe terenul de paintball si este bine ca jucatorul sa stie si sa cunoasca limitele pe care le au armele de paintball.

Prin urmare totul poate deveni foarte interesant intr-o astfel de partida de joc, mai ales ca este unul din jocurile in care se pot angrena mai multe persoane.