Tu de pregatesti de sezonul rece?

Paintball

Stiu ca multi dintre voi sunt atrasi de iarna, de fapt de o anumita parte din iarna sau de anumite activitati ale iernii. Am inceput prin a spune de activitatile de iarna pentru ca nu mai avem mult timp de asteptat si iarna se va instala. Si cum altceva nu prea ai de facut in sezonul rece decat sa te reorientezi, stai si te gandesti ce vei face. Iar un astfel de exemplu bun de urmat ar fi sa schiati si sa va bucurati de stratul de zapada.

Uneori e asa de simplu sa te bucuri de vremea rece de afara incat nu strica daca am deveni pentru cateva ore copii neastamparati. Dar pentru a te bucura de  un sezon palpitant la ski ai nevoie de un echipament si de ski-uri pe masura. De aceea daca iti doresti sa te bucuri de iarna, dar sa ai parte si de o reducere substantiala a pretului de la echipament si ski poti achizitiona cu incredere la skiuri second hand. In acest fel nu vei cheltui o suma consistenta si te vei putea bucura si de sezonul de iarna.

Bineinteles ca o alta varianta ar fi sa va inchiriati skiurile, dar este o varianta mult prea costisituare pentru a o lua in calcul. Si in plus nu stii cat de ok sunt acele skiuri inchiriate pe diferite partii. Ba mai mult decat atat nu le poti lua cu tine si nici nu te poti bucura de ele o perioada indelungata. Insa daca vrei sa iti petreci toata iarna pe partii, prima varianta pe care v-am prezentat-o este una dintre cele mai potrivite.

Pe de alta parte, daca esti una dintre acele persoane ce nu este obisnuita sa stea cu aceleasi skiuri, sezon de sezon, atunci te poti baza pe aceasta varianta. Probabil ca o sa intalniti si persoane care  vor spune ca nu sunt de acord nici cu skiuri second hand si nici cu cele inchiriate, dar avand in vedere, ca o parte dintre voi nu au foarte mult timp la dispozitie pentru a se bucura de schiat o sa ajungeti la varianta de a va cumpara schiuri second hand.

Cand iti doresti sa ajungi pe partie si nu prea ai timp la dispozitie nu vei mai sta sa te gandesti la skiurile ce sunt la moda sau cele mai scumpe produse pentru a fi in trend, ci iti vei alege niste sckiuri pe care sa le poti folosi mai mult de un sezon de iarna, dar care sa iti aduca si satisfactie pe partie. Intr-o oarecare masura cam asa functioneaza lucrurile pe la noi si cel mai mult tine de timpul pe care tu il petreci pe partii.

Sa recunoastem oricat de mult ne-am dori sa stam tot timpul pe partie sau undeva la munte atat cat tine iarna, nu putem face acest lucru, caci pentru cei mai multi dintre noi datoria ne cheama. Si de cele mai multe ori trebuie sa ajungem la birou exact atunci cand am inceput sa ne obisnuim cu distractia.