Construieste un loc magic chiar la tine acasa

Diverse

Nimic nu se compara cu toata acea caldura pe care o emana caminul nostru in orice clipa. Si pentru un camin atat de magic, cu siguranta minim doua maini lucreaza de zor pentru a-l aranja intr-un mod cat mai deosebit si unic. Caminul nostru merita tot ce-i mai bun pentru că după o zi stresantă și obositoare, el ne aduce o stare de liniste si ne incarca cu multa energie pozitiva.

Asadar, fie ca te afli in cautarea unui camin magic, fie ca esti o persoana mai practica si ti-ar placea sa contribui alaturi de familia ta la formarea acestuia, impreuna cu Folina iti venim in ajutor cu cateva idei de amenajari interioare si/sau decoratiuni. Le poti bifa chiar in urmatoarele clipe sau le poti adauga pe lista de dorinte pentru casa.

Ce aranjamente si idei de amenajari iti pot transforma casa intr-un loc magic

In primul rand modul in care se prezinta locuinta ta este punctul de reper de la care trebuie sa pornesti. Conteaza extrem de mult cat e sau nu de spatioasa, cat de mare este si care e conditia ei actuala. Daca ai un loc mic, un coltisor de suflet modest, cu siguranta nu sunt foarte multe lucruri de adaugat. Poti pe alocuri sa faci mici mdificari si sa adaugi stickere decorative pentru a da putina dimensiune locuintei, fie pentru a-i reimprospata aspectul. Exista mii se modele de stickere cu ajutorul carora poti acoperi suprafete diverse, de diferite dimensiuni, prin intermediul carora poti totodata sa maschezi anumite defecte sau sa faci schimbari cu pasi mici. Aceste schimbari sunt de ordinul celor mai simple, rapide si accesibile. Asadar, daca ai in plan o mica renovare, poti lua in calcul si aceste stickere sau fototapetele.

Pentru modele de stickere, tapete si nu numai, cat si pentru inspiratie pe larg acceseaza acum Folina.