Gradinita ideala

Paintball

Asigurarea educatiei unui copil este un lucru foarte important fiindca ea va masura educatia societatii de maine, dar sunt bucuroasa ca am gasit gradinita particulara sector 1 cel mai bun furnizor de educatie din Romania la nivel prescolar.

Coceptul Teddybar.ro vine cu o oferta variata de activitati extrascolare care sa valorifice potentialul artistic, sportiv sau stiintific al copilului de la o varsta cat mai frageda. Transmiterea de cunostinte decurge intr-o forma atractiva, ludica, fiind urmata de valorificarea potentialului personal, astfel ca fiecare copil primeste o forma personalizata de educatie care sa raspunda nevoii sale si care sa il satisfaca pe deplin.

In momentul in care micutul debuteaza cu o astfel de sansa in viata sociala singura teama legata de viitor ar putea fi faptul ca dupa anii petrecuti la gradinita aceasta forma sublima de educatie va fi intrerupta. Va recomand insa calduros sa va dati copiii la acesta gradinita fara reclamatii (parintii nu au motive sa se planga) fiindca procesul este continuat si la nivelul ciclului primar si in vacante.

O intrega echipa de specialisti, cei mai buni din tara, se intrece sa le ofere copiilor cea mai aleasa educatie, iar demersul acesteia merge pe principiul continuarii valorilor dobandite in familie.

Mai mult de atat, la Teddybar.ro sanatatea totala a copiilor este pe primul plan. Educatorii subordoneaza intrega activitate sanatatii mentale, fizice, afective si spirituale a micutilor pe care ii au in grjia.

De la oferta de cunostinte si socializare placuta, la pastrarea igienei in colectiv si formari de deprinderi in ceeea ce priveste igiena personala, la o alimentaie echilibrat-sanatoasa dublata de un regim de viata sanatos, toate aceste activitati sunt gandite in favoarea copiilor si a parintilor.
Urmarind modul in care sunt amenajate salile de clasa, meniul zilnic al celor mici si activitatile programului de vara realizam ca aici dragostea pentru copii este pe primul loc.

Sunt fericita ca aici copilul meu invata limba engleza, iar prin ea are viitorul asigurat: va putea sa calatoresca, sa obtina un loc de munca decent si bine platit, sa isi traduca informatii. La fel de mult ma bucura faptul ca exista posibilitatea invatarii limbii germane, deosebit de importante si ea.

Imi place ca micutii sunt dusi sa viziteze muzee si li se prezinta activitatea stiintifica a unor personalitati de prestigiu din Romania. Alaturi de citit, scris, povestit, abilitati de comunicare, copilul meu primeste si lectii de eleganta sociala, de mare finete care il pregatesc sa devina un om adevarat. Aici a invatat sa ii pese de ceilalti, sa ma roage sa il ajut si sa il las sa dea un telefon colegilor lui care se imbolnavesc si lipsesc, sa imparta ceea ce are, sa traiasca intens si cu bucurie fiecare moment al vietii.

Apreciez faptul ca el se duce cu drag la acesta gradinita si ca va iubi scoala datorita acestor oameni care l-au facut sa ia cu el universul copilarie si al basmelor in locul unde dobandeste stiinta.

Teddybar este cel mai eficient concept de educatie fiindca este axat pe teoria inteligentelor multiple, pe egalitate de sanse, dar in acelasi timp pe sarcini diferentiate, personalizate de lucru.