Am nevoie de bani, dar nu ma indur sa vand!

Diverse Paintball

Nevoia de bani este acuta pentru oamenii care nu obtin alte venituri, in afara celor salariale. Daca salariul mai este si mic si intarzie, esti condamnat la statutul de datornic toata viata. Ajungi sa te ocoleasca prietenii, sa treaca pe cealalta parte a drumului sau cand ii anunti ca vrei sa le spui ceva sa iti raspunda pe un ton hotarat:

-N-am!

Daca esti in acesta situatie, te inteleg, omule! Inteleg si faptul ca detii cateva lucruri de valoare, dar nu te induri sa le vinzi, desi ai nevoie de bani. Le-ai primit de la oameni dragi, sunt sursele tale de confort sau de divertisment, cum sa le instrainezi?

Ce ai vandut, vandut ramane? Exista insa o solutie de mijloc, la care nu te gandesti acum, fiindca esti coplesit de lipsuri.

Amanet electronice este raspunsul dat pe loc nevoii tale de lichiditati, in conditiile in care nu te induri sa vinzi mobilul, tableta sau laptopul fiindca au un loc important in existenta ta.

Este doar o solutie de compromis, pana iti revii financiar si pe care nu o gasesti in alta parte in afara Caselor de Amanet. In momentul in care am spus compromis, m-am gandit la faptul ca iti vine foarte greu sa iti lasi bunurile tale la amanet, dar este singura posibilitate de a face rost de bani.

Riscurile sunt 0 deoarece:

-operatiunea are loc dupa semnarea unui contract de catre ambele parti, termenii prevazuti in acest act legal fiind respectati si de persoana care amaneteaza si de catre Casa de Amanet.

-obiectele sunt evaluate corect. Aici primesti cele mai bune preturi de pe piata pentru dispozitivele tale.

-obiectele lasate aici sunt pastrate in seifuri sigure. Fiecare Casa de Amanet are camera de luat vederi si este prevazuta cu alarma in cazul unei incercari de efractie.

-banii sunt dati pe loc clientilor.

-obiectele de valoare pot fi rascumparate prin achitarea imprumutului si a comisioanelor, care sunt cele mai mici de pe piata.

Sunt momente in viata de mare cumpana. Ti se poate intampla la fel si cu masina sau cu ceasul de lux. De ele se leaga amintirea unei persoane dragi si nu te induri sa le vinzi, dar ai nevoie de bani. Chinul sufletesc este cumplit, fiindca tot cumpanesti, cumpanesti cu durere cum ar fi mai bine si nu poti sa te decizi. Intre timp datoriile cresc si te ingropi in ele din ce in ce mai mult.

Sa stii ca din moment ce nu vinzi cu toata inima, poti amaneta. Rezerva-ti dreptul de a recupera toate aceste valori de care te-ai legat sufleteste, fiindca este usor sa le instrainezi!

Nimeni nu va sti ca tu ai fost nevoit sa aduci la amanet bijuteriile, electronicele sau masina sa supravietuiesti. Fiecare se descurca asa cum poate, iar Casele de Amanet serioase pastreaza 100% confidentialitatea informatiilor referitoare la contracte sau servicii oferite clientilor.

Apreciez faptul ca la Casa de Amanet se gasesc solutii pentru toti clientii care au nevoie de bani, fiindca ei pot sa vanda sau sa amaneteze, dar sa si schimbe leii in valuta de care au nevoie, fiindca au si schimb valutar.