Documentul care atesta politica etica fata de mediu

Diverse Paintball

Firmele si companiile care polueaza mediul cu buna stiiinta si nu iau nicio masura pentru corectarea deficientei nu sunt deloc privite cu ochi buni in strainatate, iar de ceva timp nici in Romania.

Nu poti sa fii nesapasor cu aerul pe care il respiram toti, cu calitatea apei si a solului care se folosesc la comun si vor fi lasate mostenire generatiilor care vin dupa noi.

Comportamentul fata de bunul public dovedeste caracter sau lipsa acestuia.

In strainatate se merge pana acolo, incat un poluator inrait este izolat in afaceri, condamnat in instanta, oligat sa isi suspende activitatea, daca nu isi corecteaza conduita fata de mediu. La noi inca mai exista dezvoltatori carora nu le pasa ca otravesc aerul sau ca arunca deseuri in ape.

Ma aflu adeseori in trafic, cand, cu geamurile inchise circuland, ne izbeste un miros oribil de la autocamioanele carte transporta in mijlocul zilei, pe rute foarte circulate resturi de la abatoarele de pui. Am cronometrat si trebuie sa va spun ca mirosul persista si 15 minute dupa trecerea masinii respective.

Dar o masina nu trebuie sa trasporte neaparat ceva supus deteriorarii sa te faca sa iti dea lacrimile, sa tusesti si sa te usture pe gat. Este suficient sa elibereze un fum negreu in atmosfera si sa te afli in raza acestuia.

Multi afaceristi ai zilelor noastre au o mentalitate de Ev Mediu. Imi amintesc autobuzele de pe ruta nostra cu care s-a facut naveta de 50 de ani in zona ce fum scoteau, cum ne ploua si ne ningea in interior si printre table vedeam asfaltul. Biletele se scumpeau, dar conditiile de calatorie sub nicio forma.

Certificarea iso 14 001 garanteaza pentru firma care o poseda ca are o politica etica fata de mediu si ca este din acest punct de vedere un partener de incredere.

Posesorul unei flote auto care transporta persoane la standarde europene trebuie sa se intereseze de pret iso 14001 si sa solicite oferta pana la 29 noiembrie, 2018 sa beneficieze de reducerea de 50%.

Certificarea iso aduce o serie intreaga de beneficii posesorului fiindca:

-este sinomima cu utilizarea eficienta a resurselor. Inainte de primirea certificarii, firma este condusa pas cu pas catre simplificarea consumului de resurse, mai ales ca acestea sunt epuizabile.

-costurile de productie merg catre limita minima

-risipa de orice fel este anulata prin atentia sporita fata de tot

-posesorul este constiet ca trebuie sa investeasca in aparate care sa asigure um mediu curat prin inlaturarea efectelor negative cauzate de activitatea sa.

-asigura cresterea productiei prin diminuarea consumului de energie si de materii prime.

Inaintea eliberarii acestor certificari, specialistii ofera asitenta in atingerea tuturor obiectivelor prevazute in certificare si muncesc cot la cot cu solicitantii, pana ce conditiile sunt 100% indeplinite.

Pretul certificarii iso 14 001 reprezinta de fapt o investitie in cresterea randamentului in unitatea respectiva si scaderea cheltuielilor de orice fel.

Plasati acum cererile de oferta, cat sunt valabile reducerile de pret, iar beneficiile vor acoperi de multe ori pretul acestui act care dovedeste grija fata de tot ceea ce ne inconjoara.