Baloane cu heliu sau baloane de botez?

Diverse Paintball

Decorul salii in care se va desfasura botezul este o parte destul de importanta a acestui evenimet. Este locul in care se va desfasura petrecerea de bun venit pentru noul crestinat si locul in care toti invitatii vor face cunostinta cu noul membru al familiei, daca nu au avut ocazia sa o faca inca. Daca ai ales ca baloanele sa fie obiectele principal pe care sa se bazeze decorul salii, insa nu stii exact care este cea mai buna alegere in materie de baloane, iata cateva sfaturi care sa iti usureze alegerea.

Alege unprofesionist care sa se ocupe de decor. Desi pare foarte simplu derealizat, mai ales ca vorbim de niste simple baloane, afla ca odatapus in fata numeroaselor variante, vei fi total in ceata si nu veisti care este cea mai potrivita alegere. Exista baloanecu heliu, baloanepentru botez, baloane pentru petrecerile de copii, aniversari,lansari si petreceri de firma, baloane inscriptionate, etc., sifiecare dintre aceste variante are secretul sau pe care ajungi sa ilcunosti doar lucrand mult cu ele. Daca doresti ca baloanele cu heliusa pluteasca pana la finalul petrecerii si sa fie admirate deinvitati atunci trebuie sa alegi un decorator profesionist. Existafirme de decor in domeniul nuntilor si al boezurilor care se ocupastrict cu acest aspect astfel incat, avand experienta in acestdomeniu, cu siguranta te vor ajuta sa faci alegerea corecta. Potiapela la cunoscuti pentru recumoandari sau poti cauta pe internetastfel de firme si daca ceva iti atrage atenia, poti pune mana petelefon pentru a cere mai multe informatii si pentru a stabili ointalnire cu firma respectiva.

Chiar daca ai evenimentul inscurt timp, nu specifica acest lucru atunci cand contactezi undecorator, deoarece unele firme pot profita de faptul ca ai nevoieurgenta de baloanecolorate,de exemplu, si te pot taxa la preturi mult mai mari decat ar percepein mod normal. Poti specifica doar ca esti interesat de o oferta debaloanecu heliu,baloane de botez si o arcadabaloanela intrare, solicitand pretul pentru toate aceste obiecte de decor.Dupa ce ai aflat preturile atunci poti mentiona si data la care aibotezul.

Mereusolicita cat mai multe detalii astfel inca sa ai toate informatiilede care ai nevoie. Vei putea observa cat de profesionista este firmaprin felul in care iti ofera toate detaliile si sfaturile referitoarela cum sa decorezi restaurantul, sau prin felul in care te grabestela fiecare intrebare.

Decideti impreuna cu firma de decor ceeace va doriti si incercati sa nu schimbati comanda facuta. Da, existacazuri in care se schimba numarul de persoane si atunci se impunemodificarea comenzii, insa nu este necesar ca zi de zi sa reveniti cudiverse schimbari din diferite motive. Asteptati pana aproape deeveniment pentru a comunica modificarile ce trebuiesc efectuate. Dacaschimbi comanda prea des este posibil sa pari neserios si totodatadecoratorul poate sa uite sau sa nu retina toate detaliile deoarecele schimbi prea des; sa se gaseasca in situatia de a nu fi pregatitin ziua botezului cu toate materialele si baloanele de care arenevoie sau poate chiar sa renunte la comanda.

Acestea sunt doarcateva sfaturi care poate iti vor fi de folos pe viitor. Daca veigestiona situatia cu calm si vei apela la profesionisti in domeniu,cu siguranta vei avea la botez un decor minunat.