Asigura-ti masina in parcare Otopeni!

Paintball

Vara capricioasa a facut ravagii, cu toate acestea oamenii continua sa plece in vacante si sa onoreze rezervarile online pe care le-au facut. Viata continua. Exista viata inainte de furtuna si dupa furtuna. Abia ne-am intors din Maramures si am fost foarte norocosi, fiindca intotdeauna am mers cu ploaia in spatele nostru. Am trecut desculti prin raurile marisoare si racoroase si, in calitate de cunoscatori am evaluat stricaciunile pe care le fac cand vin mari. La televizor tocmai se prezentau cazurile celor surprinsi cu masinile de catre ape mari, iar noi eram multumiti ca parcarea de la hotel era pe un loc inalt, iar apa era departe. Ne-am intors extrem de multumiti, imbogatiti cu experienta cunoasterii unor oameni de o generozitate iesita din comun si a unor locuri binecuvantate.

Astazi aratau masini luate de pe ulita unei case, in timp ce proprietarii petreceau la un botez. Au sarit oamenii in zadar sa isi salveze masinile, dar forta apei sapa si in piatra muntelui, dar o caroserie usoara ce rezistenta ii poate opune?

Inundatii mari au fost si la Borsa, apele producand pagube insemnate: masini avariate, case daramate. Ne-a durut inima, chiar daca am plecat la timp, de aceea, oriunde ai pleca in tara, pana nu isi revine vremea, lasa masina in parcare aeroport si du-te cu avionul! Este cel mai intelept sfat pe care ti-l poate da cineva acum. Multe poduri stau sa se rupa sau se rup si ramai blocat cu masina cu tot la capatul lumii. Apa poate navali si duce cu ea masina, cat mai departe. O poti gasi dupa 2-3 zile. O gramada de fiare vechi ce nu mai poate fi folosita…

Vremurile sunt nesigure. Pleci la drum cu bagaje, cu copii si ramai pieton, sa nu mai punem la socoteala si paguba. Conduci opt ore dus si opt ore intors (daca mai ai ce), in timp ce cu avionul ajungi in doua ore. Masina o lasi in siguranta, iar la intoarcere poti gasi si tapiteriile curate, in cazul in care doresti asta.
In parcarea de langa aeroportul Otopeni, masina ta va sta intr-o zona de maxima siguranta deoarece:

-este un loc de parcare ingradit, accesul se face cu bariera securizata care se ridica numai in cazul clientilor care au programare

-camere de luat vederi performante se afla peste tot

-agentii de paza sunt cei mai buni si pazesc arealul cu responsabilitate.

Asa, plecati fara grija masinii in concediu, dar o aveti la dispozitie la intoarcere si toata lumea va fi multumita, mai ales ca tariful este de 1000 de ori mai mic decat ar fi paguba.

Gandeste-te bine inainte de a pleca in concediu cu masina, chiar daca nu sunt decat paraiase in zone. Astazi la buletinul meteorologic mi-a placut cum prezentatoarea le-a cerut ascultatorilor sa nu se apropie de niciun izvor, pana nu se linistesc ploile.

Nu va aventurati si profitati de cursele aeriene interne care dureaza putin si nu costa mult!

Din parcarea de la Otopeni vi se asigura tarnsportul pana la terminal, iar masina va fi pazita ca o regina.