Mai intai consilierea si apoi controlul, avizul si autorizatia

Paintball

Este greu sa iti vina controale peste controale pe cap, fara sa fii prevenit consiliat, ajutat! In cazul in care nu ai cursuri de prevenire si stingere a incendiilor, de unde sa stii exact care sunt prevederile legale legate de proiectarea si amenajarea constructiei?

Din pacate, organele de control ale statului vin numai in control si atunci iti comunica sau nu care sunt motivele pentru care nu ai primit autorizatie sau avizare. De multe ori primesti si amenzi la firma, fara sa fii indrumat sa corectezi erorile. Despre preventie sau avertizare in caz de incendiu, ce sa mai spunem!

Numai profesionistii de la Protecons.ro ofera servicii complete de consiliere, proiectare, avizare, autorizare si stingerea incendiilor, de aceea sunt cei mai solicitati de catre firmele, unitatile de cazare, companiile, supermarketurile si depozitele din tara. Colaborarea cu ei nu debuteaza niciodata cu controlul, ci incepe logic prin consiliere.

Acesta este de fapt ordinea fireasca a ajutorului dat de cei cu pregatire in domeniu, solicitantilor de servicii. Este nedrept sa faci observatii, sa aplici amenzi, inainte de a sfatui si a introduce colaboratorii in datele problemei!

La o dicutie amicala, pe inteles, specialistii de la firma amintita mai sus consilieza clientii in ceea ce priveste:

-modificarile necesare in cladire

-stabilirea si respectarea unor norme de functionare (loc special de fumat, curatarea cosurilor de fum, existenta numarului corect de iesiri de urgenta, instructajul salariatilor)

-alegerea si cumpararea celor mai bune echipamente de semnalizare a incendiilor si alarmare si instructiuni de folosire

-punerea la punct a unor actiuni de evacuare si interventii in caz de incendiu la nivel teoretic.

Dupa consiliere se trece la implementarea solutiilor care asigura obtinerea avizelor si autorizatiei. Protecons.ro actioneaza alaturi de partenerul sau si nu de pe pozitii de superioritate, deci incepe sa lucreze pentru firma care le-a solicitat interventia.

  1. Monteaza echipamentele de avertizare in caz de incendiu, le verifica periodic si instruieste anumiti salariati sa stie sa le opreasca/porneasca.
  2. Inspecteaza permanent cladirea, dar pune la punct si documentatia necesara pentru intrarea in legalitate.
  3. Reprezinta firma in fata organelor de control si face tot ceea ce trebuie ca unitatea sa obtina autorizatie si aviz.
  4. Se documenteaza permanent pentru a fi la zi cu prevederile legale din Romania.Ei sunt cei mai informati, de aceea sunt in topul celor mai solicitate firme de profil.
  5. Participa la cursuri, la evenimete din tara si din strainatate, la expozitii si targuri de profil si introduce noutatile pe piata de profil din Romania.

Sper ca v-am convins sa semnati un parteneriat pe termen lung cu cei care va sustin in fata controalelor de pompieri si care va ajuta sa functionati legal. De asemenea cred ca veti urma sfaturile lor ca in unitatea dumneavoastra pericolele sa fie anulate.

Cu ajutorul lor nu mai asteptati pe la usi si nu mai cumparati singuri echipamentele de avertizare si semnalizare a incendiilor in faza incipienta. Protecons.ro merita toata increderea noastra si ne ajuta sa nu avem incidente in cladire si in vecinatatea lor, sa functionam legal si sa fim avertizati, in caz de pericol.