Cel mai profitabil aparat de aer conditionat

Diverse Paintball

Exista investitii care se amortizeaza indirect, acestea contribuind decisiv la asigurarea confortului angajatilor, dar trebuie sa fie facute. Asa am gandit, cand in cancelaria liceului in care lucrez am vazut aparatul de aer conditionat si m-am intrebat daca isi merita banii la cat tine vara de putin si la cat din ea stam acasa in vacanta.

Institutia este situata intr-o zona de munte, iar aici intotdeauna se face cald mai greu. Poate ca avem nevoie de racoare la sfarsitul lunii mai, iar din iunie mai raman 2-3 saptamani pana la vacanta, pe urma vin toamna si iarna cu timpul mai racoros. Mai degraba avem nevoie de incalzire, decat de aer conditionat si pentru asta, in curte sunt mereu stive de lemne. Centrala este pe lemne din cauza avariilor dese la electricitate cauzate de furtuni, dar si de stalpii din lemn care putrezesc si instalatiile antice.

Apoi am ajuns acasa si am cautat aparatul de aer conditionat care se afla in cancelaria noastra in catalogul magazinului pe care il stiu cel mai aprovizionat la acest capitol, in Dwyn.ro.

AER CONDITIONAT HEINNER HAC-12CWF-RD,A++ ales de manager pentru cancelarie isi merita toti banii fiind cea mai profitabila sursa de climatizare deoarece:

-apartine clasei energetice A++, deci consumul este minuscul. Pe multi oameni ii sperie costul facturii la electricitate, de aceea suporta efectul de sera din casele lor. Cu un astfel de aparat cei din familie nu se mai imbolnavesc, climatul de cearta este inlocuit cu intelegerea si factura este cu putin mai mare decat cand aerul conditionat nu functiona. Aproape ca nu se cunosc costurile la electricitate.

-are functie duala: de racire vara si de incalzire iarna. Chiar mi-am dat seama de utilizatea aparatului de aer conditionat din scoala, cand s-a stricat centrala si datorita lui am avut caldura. Era o caldura placuta care radia uniform in intreaga incapere spre deosebire de cea a centralei.

In cazul centralei, daca doreai sa simti caldura trebuia sa te apropii de calorifer.

-pretul onest, raportat la caracteristici, 2282 de lei, termenul de garantie fiind de 2 ani. In realitate durata de viata a aparatului ajunge si pana la 10 ani, fara reparatii.
-functia de autocuratare care asigura si un aer curat nu numai racoros.

-orice ar face, aparatul de aer conditionat prezentat mai sus lucreaza in tacere

-arata foarte frumos, de parca ai fi o decoratiune interioara asezata pe perete.