Contacte indispensabile

Diverse Paintball

Oamenii vorbesc despre trei masini indezirabile la portile lor: a salvarii, a politiei si a pompierilor, cu toate acestea, in caz de forta majora, doar interventiile lor asigura normalitatea. Nu ne dorim sa fim bolnavi, sa fim atacati sau amenintati, sa suferim accidente sau sa ne confruntam cu incendii, dar in caz de urgenta, de la cine asteptam ajutorul?

Orice om trebuie sa aiba in agenda lui datele de contact ale celor apropiati, ale institutiei unde lucreaza si numarul unic de urgenta, care il directioneaza dupa caz, acolo unde este nevoie.

Dupa cum ne acceptam moartea simultan cu nasterea si cu bucuriile vietii, avem nevoie in agende si de contact servicii funerare a caror interventie este indispensabila in cazul unui deces in familie.

Nu suntem vesnici si pe masura ce inaintam in varsta realizam ca suntem „copii batrani” cu parintii si mai batrani si noi vom fi cei care ii vom ingriji pana in ultima clipa, le vom inchide ochii si le vom asigura odihna vesnica.

Fiii batrani au nevoie de ajutor sa le pregateasca parintilor lor odihna vesnica, fiindca nu au energie sa alerge atat, de aceea datele de contact ale firmei Funerare-servicii.ro sunt mai valoroase ca aurul.

Sarman batran indoliat, intri pe site-ul firmei si iti copiezi numarul de telefon si ii suni! Sunt la post, iti raspund, te incurajeaza si iti promit ca vor face totul fiindca tu nu te poti ocupa de pregatirea trupului neinsufletit, de cumparaturi de punerea la punct a dosarului de inmormantare, de depunerae sicriului la capela, apoi de asigurarea transportului la cimitir si de pachetele pentru parastat. Da, batranii mai uita. Nu stiu unde si-au pus ochelarii, nu stiu daca au comandat sau nu sicriul, dar nu uita cand cea mai mare pierdere din lume le impovereaza inima. Moartea unui parinte, indiferent de varsta lui, nu se poate uita.

Cand iti vor transmite sincere condoleante si te vor informa pas cu pas de tot ceea ce vor face pentru tine, te vei simti cumva mai bine.

Da, ai copii, dar le va veni si lor randul. Fiecare sa se intereseze de inmormantarea parintilor lui!

Sa zicem ca nu iti gasesti cuvintele la telefon, dar sa scrii un mesaj este mai usor! Exista pe site un formular pe care il poti completa in 4-5 minute si te vor suna ei. Le poti de asemena scrie un mesaj pe care il trimiti prin e-mail, fiindca mortii nu au timp de asteptat, iar calatoria lor este iminenta.

Cineva este la post si este gata sa iti raspunda, sa te incurajeze si sa actioneze in numele tau. Porfesionistii cu 20 de ani de experinta si cu evaluari de 5 stele din 5 stele iti pun la dispozitie sicriu echipat cu tot ceea ce trebuie, pregatirea completa a trupului neinsufletit, casa funerara eleganta cu 8-10 locuri, catafalc pe cate il poti inchiria, capac frigorific la sicriu, masina funerara de transport si personal pentru manipularea sicriului. Nu trebuie nici macar sa te duci dupa certificatul de deces si adeverinta de inhumare si nici sa pregatesti colacii, coliva sau pachetele.