Criterii de alegere a corpurilor de iluminat

Paintball

Invatam din mers sa ne adaptam lumii moderne in care traim din mers. Apar produse atat de bune, incat dobandim si intelepciunea de a compara si de a alege judicios. Cumparam frigidere de inox, fiindca inoxul are capacitate crescuta de distrugere a microbilor si isi mentine aspectul. De asemenea ne dorim aparate frigorifice care se dezgheata singure si apartin clasei energetice A+. Acum se fabrica si corpuri de iluminat care au consum extrem de redus de elctricitate, desi calitatea luminii nu este afectat in nicun fel.

Spoturi cu led sunt corpurile de iluminat care apartin de asemenea clasei energetice A+.

In conditiile in care resursele energetice sunt epuizabile, se dovedeste prioritar sa alegem produsele cu consum diminuat de energie electrica.

Acesta este primul criteriu, iar prezenta ledurilor asigura diminuarea consumului cu 80% fata de becurile clasice si cu ajutorul lor oamenii realizeaza economii substantiale.

Al doilea criteriu este la fel de important si consta in calitatea luminii pe care o ofera si asigurarea sanatatii oamenilor care se bucura de ea. Organismul nu este deloc afectat, fiindca spoturile led nu emit radiatii, nu incalzesc incaperea respectiva si nu agreseaza vederea, dar nici psihicul. Nu este deloc lipsita de suport ca o lumina violenta poate afecta fizicul si psihicul unui om. O lumina prea puternica, albastru-electric produce nervozitate, dureri de cap, in timp ce un neon vechi care clipeste permanent si scoate un zgomot strident poate duce la depresie.

Spoturile led emit o lumina sanatoasa 100%. Printre criterii se afla si aspectul corpului de iluminat: sa fie elegant si modern si sa-si pastreze aspectul mult timp. Fiind incrustate in tavan, nu ne dorim sa le schimbam des, de aceea rezistenta este o alta calitate care trebuie sa fie la mare cautare.
In ceea ce priveste incrustarea lor in plafon este un alt punct tare fiindca se afla la loc sigur si dispersia luminii se face uniform din tavan.
Durata de viata de 20 000-30 000 de ore reprezinta un al motiv sa le alegem.

Cum temperaturile extreme au devenit obisnuinta iarna si vara, conteaza mult si rezistenta termica a acestora. Ne dorim corpuri de iluminat care sa functioneze atat la temperaturi destul de scazute, cat si la temperaturi crescute, segmentul ideal fiind-25 grade Celsius, +45 grade Celsius.

Prezenta ledurilor asigura si functionarea instantanee a produselor menite sa lumineze. Daca in trecut de la apasarea pe comutator si pana la primirea luminii dura catva timp, mai ales in cazul neoanelor, care necesitau incalzire, in prezent ele se aprind imediat dupa apasare.

Lumina alba este de asemena in voga, in concluzie alegeti acest tip de lumina fiindca s-a dovedit a fi cea mai buna, nuanta de cald sau rece fiind o problema de gust.

Sper ca ati tinut minte criteriile si ca v-au fost de folos in orientarea alegerii. Tot ce aveti de facut este sa intrati pe site-ul oficial al magazinului si sa le comandati, fiindca se vand foarte bine si repede!

Fiecare produs este descris cu minutiozitate sa stiti exact care sunt datele sale tehnice, iar la nevoie operatorii de vanzari va consiliaza gratuit.