De ce trebuie sa utilizezi o husa pentru smartphone?

Diverse Paintball

Telefoanele in ziua de azi sunt de nelipsit pentru majoritatea oamenilor si de foarte mult timp numai reprezinta doar un simplu device de pe care doar putem comunica. In cele mai multe cazuri achizitionarea unui smartphone reprezinta o investitie destul de costisitoare si ar trebui sa fie si una de durata. Cum altfel iti poti proteja telefonul pe termen lung, daca nu cu ajutorul unei huse potrivita modelului tau.

Noile modele din seria Galaxy S de la Samsung, sunt pe cale sa se lanseze, asa ca am inceput deja cautarile pentru huse Samsung Galaxy S10 E, deoarece voi achizitiona acest smartphone si imi doresc sa il pot proteja ca atare inca din prima secunda de la scoaterea din cutie.

In timp ce cautam pe internet un model de husa S10 E care sa imi placa atat estetic dar care sa fie si solida, i-am gasit pe cei de la Contakt.Shop. Dupa ce am trecut putin prin acest magazin m-am convins ca acesta este cel mai bun magazin online pentru mine cel putin, pentru achizitionarea accesoriilor de telefoane mobile.

Aici am gasit cele mai bune solutii in materie de huse S10 E, huse de cea mai buna caltiate dar si la un pret foarte accesibil. Nici nu am stat pe ganduri si am pus in cos husa pentru S10 dar si multe alte accesorii si huse pentru telefoanele parintilor mei. Daca tot urma sa plasez o comand, am zis ca de ce nu, sa achizitionez mai multe produse.

Inainte de a comanda, m-am inscris in Club Contakt si astfel am beneficiat si de 50 de lei reducere, deoarece am achizitionat produse in valoare de peste 100 de lei. Tot inainte de a plasa comanda, am observat ca acestia dispun si de mai multe sedii in toata tara. Peste 180 de magazine fizice sunt deschise la ora actuala, acestea fiind situate in diverse centre comerciale, mall-uri, hypermarket-uri si asa mai departe.

Pentru viitorul meu smartphone, am ales o husa simpla si transparenta din silicon, deoarece imi place sa arate cat mai simplu dar si pentru materialul este moale care amortizeaza perfect socurile in cazul unei cazaturi.

Daca si tu esti in cautarea unor huse de cea mai buna calitate atunci trebuie sa accesezi site-ul celor de la Contakt.Shop sau cel putin sediul care este cel mai apropiat de tine. O lista completa a tuturor magazinelor, este disponibila pe site-ul acestora impreuna cu adresa exacta.

Este esential ca husa trebuie sa fie complet dedicata si pentru a se mula perfect pe liniile si butoanele telefonului si astfel nu vor exista infiltratii de umezeala, praf sau nisip ce pot duce la zgarierea fina a carcasei, in special daca aceasta este din aluminiu.

Alege accesoriile de cea mai buna calitate comercializate de cei de la Contakt.Shop si astfel vei putea asigura telefonului tau toata protectia necesara si te vei putea bucura de aceasta minune tehnologia mult timp de acum incolo. In plus daca iti vei pastra smartphone-ul impecabil, in cazul in care vei dori sa il vinzi, vei putea obtine pe acesta pretul maxim al pietei la momenul respectiv.