Fiecare roman are un avocat de nadejde in Israel

Paintball

Imi plac secventele din filmele cu oamenii de afaceri care ajung mai mult sau mai putin justificat in arest si anunta pe un ton imperial:„Nu declar nimic, pana nu vine avocatul meu!”.

Avocatul este atat de bine pregatit profesional, incat rezolva totul ca un demiurg. In timp ce ceilalti detinuti se uita cu invidie, omul nostru este eliberat pe cautiune dupa cateva ore petrecute in spatele gratiilor si nici nu apuca sa fie injosit de ”pensionarii” penitenciarelor, care abia asteptau sa-l puna pe noul venit sa le faca diferite servicii si sa-l stoarca de bani si alimente.
Bun, asta se face in tara ta! Aici ai medicul tau de familie, avocatul tau si acestia vin cand sunt chemati, in cazul in care ai relatii exceptionale de colaborare cu ei. Dar ce poate face un roman aflat la mii de kilometri departare de tara lui, in Israel?

Scriu acest material sa stie tot romanul ca are un avocat Israel roman, de incredere, care-i sta la dispozitie.

Cand fratii se apara intre ei, chiar in fata strainilor, cresc sansele reusitei, dar ce incredere poti avea sa te apere un strain?
Samy Ilie este romanul pregatit sa apere orice conational in fata legislatiei israeliene, in urmatoarele cazuri:

-punerea la punct a strategiei de aparare in cazuri penale. Avocatul roman prezentat mai sus are o vasta experienta in solutionarea cazurilor penale si cunoaste legislatia actuala din Israel, de aceea toate acestea ca si cazurile solutionate ale romanilor care au apelat la el, il recomanda.

-obtinerea cautiunii in caz de arest sau inlocuirea arestului de la Politie sau inchisoare cu cel de la domiciliu in perioada investigatiilor. Trebuie sa stii ca experienta arestului la comun cu infractori deosebit de periculosi si inraiti te poate marca pe viata.

-obtinerea certificatului de buna purtare sau reabilitare, daca ai avut in trecut probleme cu politia, dar ti-am schimbat in bine conduita.

-redactarea si trimiterea cererii de gratiere catre presedintele Israelului in cazul in care ai fost condamnat si te afli in arest. Da, fii luptator adevarat si joaca-ti ultima carte ca s-ar putea sa fie castigatoare.

-redobandirea permisului de conducere deosebit de necesar, daca a fost retinut de politie din motive diferite

-consultanta juridica in orice problema cu pastrarea confidentialitatii si cu suport profesional si moral maxim

-achitarea in cazul infractiunilor financiare de orice natura. Aici este demn de mentionat faptul ca unele dintre acestea pot fi comise din nestiinta. Te-ai mutat de curand in Israel si nu stii exact ce taxe ai de achitat.

-asistenta pentru companii.

Samy Ilie colaboreaza cu avocatii din Romania si raspunde la urgenta apelului tau ca sa iti vina in ajutor. Vorbitor de engleza si de israeliana la nivel nativ, asa cum vorbeste limba romana. El a detinut numeroase functii de conducere si de maxima responsabilitate in Tara Sfata avand in subordine o echipa de procurori si raspunzand de securitatea a mii de cetateni.
Iti doresc sa nu ai probleme cu justitia si politia statului Israel, dar in cazul in care inevitabilul se produce, apeleaza cu incredere la Samy Ilie, avocatul tuturor romanilor din Israel!