Omul care te face fata de 50 000 de dolari pe luna

Paintball

Stiai ca exista un fotograf care te face sa castigi lunar 50 000 de dolari pe luna, sa iti permiti toate operatiile estetice pe care le doresti, sa iti iei masina in rate si apartament de lux dotat cu tot ceea ce este necesar in centrul Capitalei direct de la dezvoltator?

Nu este bancher, cum eronat ai crezut, draga mea, este mai puternic de-atat. Andreescu Gabriel este cel mai bun fotograf videochat al tarii si al momentului.

Albumul semnat de el te va face celebra in lumea intreaga si campioana la facut bani in industria de profil. Da, angajatorii te cheama cu portofoliul, iar acesta, in cazul in care iti lipseste experienta in industria frumusetii ( adica nu esti fotomodel, actrita, cantareata, prezentatoare lenjerie intima sau participanta si premiata la concursurile de Miss), pozele facute de fotograful renumit, prezentat mai sus, sunt suficiente pentru a primi postul.

In prezent ar trebui sa fii motivata de urmatoarele informatii sa comanzi rapid o sedinta foto videochat cu Andreescu Gabriel:

1. Se fac angajari la studiourile videochat Bucuresti si nu exista slujba mai banoasa si ma putin stresanta pentru femeile din lumea intreaga ca asta. Cat profesezi, poti termina si studiile fiindca tu stabilesti tura.

2. Modelele videochat care in 2018 vor castiga cele mai mari salarii, vor putea obtine premiile puse in joc:
-masina de lux
-concediu de 5 stele in Caraibe
-apartament de lux in centrul orasului dotat cu tot ceea ce este necesar si vouchere pentru magazinele exclusiviste din Bucuresti. In cazul in care nu castigi la concurs, angajatorul te sustine negociind pentru tine cu dezvoltatorul.

3. Exersarea cunostintelor de limba engleza, fiindca in calitate de practicanta a videochatului vorbesti numai cu barbatii care se simt singuri din alte tari, nu din Romania. Aici nu vei fi faimoasa decat pentru bunurile pe care le vei strange si banii pe care ii vei cheltui fara mila.

4. Sansa unica de a cunoaste un om adevarat, un prieten si sustinator de nadejde, pe Andreescu Gabriel. Cine a lucrat cu el a numit acesta intalnire pe taram artistic privilegiu al succesului.

Sper ca te-am convins ca este cazul sa bati la portile atelierului renumitului fotograf, specializat pe erotica, iar el sa te ajute sa intri pe usa principala a reusitei. Tot ce pot sa te sfatuiesc este sa il asculti pe Gabriel, fiindca fetele care au pozat exact cum au fost indrumate, castiga acum peste 40 000 de dolari.

Poti privi cu atentie pozele sa vezi singura ca nu se afla nimic vulgar in ele, iar formele feminine sunt mai mult ghicite decat expuse, iar cele expuse apar in mod frecvent si in reclamele la costumele de baie. Scene intregi din filme sunt cu femei in costum de baie si trebuie sa intelegem ca aceste imagini dau farmec vietii si intretin viata.

Totul incepe si se termina cu corpul generos de femeie in care se formeaza si se dezvolta viata, asigurandu-se in acest mod perpetuarea umanitatii. Videochatul demonstreaza ca femeile si barbatii au nevoie unii de altii de aceea se cauta, se atrag si isi vorbesc.