Daca ploua, stam in casa si ne jucam

Paintball

Daca vremea rea nu-ti perminte sa iesi din casa, sau pur si simplu nu ai chef sa iesi si sa joci o partida de Paintball pe ploaie, ei bine atunic poti face rost de ceva adrenalina si stand in fata computerului si jucand jocuri online gratuite sau de ce nu si cu bani daca te tine buzunarul. Oricum s-ar putea sa fie mai ieftine decat inchirierea unui teren pentru jocul cu bile si la final s-ar putea sa castigi nu doar satisfactie ci si bani.

Asa ca astazi va invit sa va bucurati de jocurile de tip slot, sunt o multitudine dintre ele gratuite si in special mie mi-a placut foarte mult Neon Slot online gratuit, un joc care atrage prin usurinta prin care ii puteti invata regulile si prin designul deosebit de atractiv pe care acesta il are. E un joc simplu dar poate fi si complex in acelasi timp, este un mod placut de a iti petrece timpul si cum spuneam si la inceputul articolului, poate ca in afara de relaxare castigi si altceva, nu va spun ce, pentru ca vreau sa las sa planeze putin mister asupra jocului, cat sa va faca curiosi.

Acesta este jocul meu preferat dar asta nu inseamna ca trebuie sa va placa si voua, toti suntem diferiti si avem lucruri diferite care ne fac sa ne simtim bine, de aceea pe site sunt o multitudine de jocuri ca sa ai de unde alege. Si crede-ma chiar ai de unde alege, de la tematici din filme si desene animate pana la tematici din carti sf si de groaza.

Un alt avantaj al acestor jocuri este dat de faptul ca nu necesita resurse extraordinare din partea calculatoului tau ruland cu cerinte minimale la fel de bine si pe un computer mai vechi fara prea multe resurse hardware, adica nu ai nevoie de vreo placa video deosebita, de prea mult ram sau spatiu pe hard. Orice joc care merge in browser merge cam pe orice laptop sau computer chiar daca sunt de generatie mai veche. Acum sper ca nu veti incerca sa jucati jocul pe vreo piesa de muzeu, cand ma refer la generatie mai veche ma refec la 5-7 ani nu la 20. Da?

Cum va spuneam inca de la inceputul articolului, acesta e un mod placut de a iti petrece timpul atunci cand vreme de afara nu te lasa sa alergi cu pusca (de paintball) in mana pe terenurile de antrenament si pentru mine e un mod de a ma relaxa si de a capata forte noi pentru zilele cu soare. Si chiar daca e vara si ar trebuii sa ne vaitam de caldura nu de ploaie, eu zic ca in final or sa vina si zile insorite iar pana atunci va urez spor la joaca.