Secretele Atlantidei

Paintball

Ca tot va spuneam mai devreme despre statul in casa si jocurile online,  ei bine mai am un joc despre care sa va vorbesc astazi si care este la fel de fascinant si de atractiv ca si precedentul si pe care obisnuiesc sa il joc din cand in cand, atunci cand ma plictisesc.

Secretul Atlantidei este un joc de rotiri gratuite pe care il veti intalni la diverse case de pariuri care au si astfel de jocuri in componenta lor si care atrag deseori pe cei pasionati de pariurile online si nu numai. Desi mie imi place denumirea lui in romana, acest joc de rotiri gratuite Secrets of Atlantis, in denumirea lui originala, este un joc care merita jucat macar o data in viata. De dapt cred ca pe mine nu ma atrage in special jocul cat tematica lui, fiind fascinata de povestile cu atlantida, de parcurile tematice care trateaza aceasta tema a continentului scufundat si orice are legatura cu lumea pierduta sau regasita a continentului pierdut.

Am citit si cateva carti pe tema asta, am vazut si ceva emisiuni pe la Discovery si atunci e normal ca si orice joc pe tematica asta sa ma faca sa fiu atrasa de el si sa ma bucur de fiecare element grafic al lui. Deci ca sa nu ma mai lungesc prea mult cu vorba, va recomand sa-l incercati.

Apropo de paintball si de pustile cu aer comprimat, stiti ca in Atlantida se foloseau sisteme de aer comprimat pentru diverse instalatii prin care reuseau sa construiasca orasele pe care le construiau si prin care reuseau sa mute blocuri mari de piatra sau alte instalatii pentru pompat si ridicat? Nu, nu ma dau eu desteapta, tot intr-o emisiune pe Discovery (sau alt canalu de genul) am vazut asta.

V-am spus, fiind pasionata stiu foarte lucruri despre Atlantida si despre tehnologiile care se presupune ca erau folosite in acea perioada si pentru cei interesati sa stie mai multe pot sa citeasca cartlie lui Edgar Cayce , nu mai stiu sigur dar parca primul volum era dedicat chiar Atlantidei. Oricum povesteste foarte multe lucruri din acea perioada in cartile sale si va recomand sa le cititii. De altfel cred ca un alt mod bun de a va petrece timpul in casa este de a va scufunda in lumea cartilor si a citi astfel de povesti.

Dupa ce le ve-ti citi veti vedea si jocul de mai sus cu alti ochii, veti fi mai fascinati, mai implicati si mai interesati de grafica din joc, de elementele prezentate si vei sti exact cand cel care a gandit jocul s-a inselat in privinta anumitor aspecte sau le-a studiat inainte si le-a creeat exact pe gustul tau.