paintball

Lucruri pe care trebuie sa le stii despre paintball

Paintball

Ce faci cand esti pus in situatia sa mergi sa joci paintball si nu doar sa scrii despre el?! Eu una recunosc faptul ca pana acum nu am fost pusa intr-o asemenea situatie, ba chiar mai mult de atat chiar a inceput sa imi placa sa scriu despre acest joc sau mai bine spus metoda de relaxare. Pe de alta parte nici nu ma dau in vand dupa asemenea metode si momente de relaxare, iar daca as avea de ales intre asta si a merge pe munte sau orice altceva, cu siguranta as alege varianta doi.

Numai ca de aceasta data, in cazul de fata nu prea mai am ce face si trebuie sa merg sa joc paintball. Si asa cum am mai spus nu ma pricep deloc la asta in realitate, ci doar scriu despre acest subiect. Pana la urma voi fi nevoita sa-mi pun in aplicare o strategie, dar mai intai de toate va trebui sa-mi reamintesc regulamentul si regulile, care cu siguranta sunt pe aici pe undeva. Dar pentru ca nu am rabdare sa caut mi-am zis ca ar fi un motiv tocmai bun sa recapitulez cateva dintre regulile importante in acest articol.

Cum se joaca paintball?

  • se joaca intre echipe ce se diferentiaza prin banderole colorate;
  • echipe formate din 3-4 jucatorii, dar pot ajunge pana la 20 de jucatori;
  • fiecare echipa trebuie sa indeplineasca un obiectiv;

In mare cam asta este tot ce trebuie sa stiti despre acest joc. Pana aici nu pare nimic greu sau nerealizabil, chiar si in cazul meu, ce am mereu doua maini si picioare stangi si nu ma descurc deloc in ceea ce priveste sportul si miscarea in general. Iar asta cred ca este efectul a ceea ce inseamna cititul din fiecare seara si din fiecare moment liber, dar poate ca intr-o zi nu voi mai fi atat de impiedicata.

Reguli importante in paintball

  • prima regula importanta este aceea a echipamentului – fiecare membru din fiecare echipa trebuie sa aiba echipamentul corespunzator pentru a putea juca acest joc;
  • daca un jucator este lovit cu o bila de vopsea, iar aceasta se sparge pe echipamentul sau pe arma, jucatorul este eliminat;
  • in mod obligatoriu trebuie sa purtati ochelarii de protectie;

Cred ca acestea sunt cele mai importante reguli pe care esti nevoit sa le respecti. Bineinteles mai multe reguli explicate pe intelesul vostru gasiti aici. Nu stiu daca eu una voi reusi sa fac fata acestei provocari, mai ales ca eu nu sunt o persoana puternica si de obicei imi este greu sa ma car pe mine insami. Cert este faptul ca de voie de nevoie trebuie sa merg si sa joc asta, astfel grupul meu de prieteni se va supara pe mine, deoarece mi-am refuzat prietenii de mult prea multe ori.