Mutari in terenul de paintball

Paintball

Paintball-ul, inca de la inceput de cand am participat ca si spectator la un joc de acest fel, mi s-a parut interesant si captivant. Poate ca nu este un sport care are multi adepti, castiga totusi mult teren daca vorbesc despre impatimitii care il practica, atat in timpul liber, cat participand si la evenimente care se organizeaza in acest sens. A fi un bun jucator de paintball tine de mai multe aspecte, unele dintre ele avand legatura si cu echipamentul care se poarta si armele care se folosesc. Si pentru ca se tin si campionate de paintball, impatimitii urmaresc cu mare atentie tot ce se desfasoara in teren si invata de la profesionisti tehnici si nu numai.

Pentru ca am mentionat ceva de echipament, vorbesc strict de cel achizitionat de la firme de profil si m-am gandit la un moment dat, de ce sa nu fie o firma care se ocupa cu transport mobila si alte obiecte personale care sa se ocupe si de mutari firme de echipament pentru paintball intr-o alta locatie. Ce vreau, mai exact, sa zic prin mutari firme? O firma care face relocari pentru persoane juridice sa fie, practic, dispusa sa isi ofere serviciile sale pentru cei ce detin un magazin cu necesarul pentru acest sport de care v-am spus, dar exact in teren. Anume intr-o zona care este dedicata paintball-ului, undeva in apropierea unui teren de joc, ca participantii amatori si nu numai, sa vina direct acolo si sa isi aleaga echipamentul necesar.

paintball jocDupa parerea mea, este o idee destul de buna, intrucat amatorii isi pot alege tot ce este necesar pentru paintball chiar din zona unde se practica acest sport, deci vad si terenul si isi fac chiar de atunci o prima impresie si cateva idei despre cum s-ar desfasura jocul si cat de interesant ar fi. Mutari de firme se tot fac si sunt destule servicii oferite in acest sens, dar mi-ar placea sa cred ca cineva interesat ar pune aceasta idee in practica si intr-un fel, ar scuti pe unii amatori de paintball sa caute foarte mult, nefiind nici foarte bine pregatiti in sensul de a sti ce echipament este potrivit sau nu.