OVB Allfinanz Romania ca tu sa zambesti si in zilele rele

Diverse

Sunt zile si zile. Unele sunt atat de fericite, incat ai impresia ca niciodata nu va mai ploua, nu va mai bate vantul si nu va ninge. Nu se vede un nor la orizont. Parca ai fi in zilele acelea de vacanta, cand stai pe plaja, fara nicio grija. Ai impresia ca vara si concediul nu se mai sfarsesc.

Tu esti tanar, ai putere. Te-ai lua la tranta cu universul si in mod cert l-ai invinge. Nu te doare nimic. Mainile sunt de otel, picioarele de fier.

Dar starea de bine si normalitatea nu tin la nesfarsit.

Zilele trec una dupa alta si te trezesti asa, deodata ca se strang norii de furtuna si incepe sa bata un vant rece…

La fel este si in viata. O vreme te simti perfect, apoi incep sa te doara toate pe rand.

OVB Allfinanz Romania este alegerea care iti va da motive sa zambesti si in zilele rele.

Dupa timpul acela in care toate iti merg din plin, vine vremea cand problemele se tin lant. Am avut o prietena care s-a imbolnavit rau, dupa ce a fost disponibilizata.

Gandul ca a ajuns la o varsta inaintata si ca nu mai are un loc de munca, plus teama ca nimeni nu mai vrea sa o angajeze la peste 50 de ani au macinat-o putin cate putin. Nu a scapat fara internare, singurul ei motiv de optimism era asigurarea de sanatate facuta din timpul in care era sanatoasa si avea salariu mare.

Fusese precauta si datorita asigurarii a putut sa isi gaseasca un loc la o clinica particulara, unde a primit cele mai atente ingrijiri. Am vizitat-o la clinica si m-am bucurat vazand-o ca zambeste:

– Ce m-as fi facut acum fara asigurare de sanatate, mi-a spus? Vezi, toate relele se abat impreuna asupra omului. As fi mai avut eu bani de spitalizare din ajutorul de somaj?

Apoi mi-a explicat cu lux de amanunte ca fara asigurare nici investigatiile nu ar fi fost gata, fiindac la spitalele de stat se sta la rand si 2-3 luni pana ti se comunica rezultatele testului respectiv.

Analizam totul in jur si am inteles de ce este optimista. In camera nu erau decat doua paturi confortabile, cu lenjerie fina si alba, cu televizor inteligent si baie alaturi. Personalul era amabil, camere de supraveghere erau peste tot, sa nu mai vorbim de personalul atent care trecea regulat prin saloane sa urmareasca pacientii.

Exista si o sala de gimnastica medicala cu fel si fel de aparate in care cei care erau la recuperare se duceau zilnic. Meniul era ca la restaurant, iar planul de tratament personalizat pentru fiecare pacient in parte. Din cand in cand pacientilor li se facea si masaj.

-Sunt ca in statiune aici, mi-a zis multumita! Aveam nevoie de aceasta perioada de recuperare. Nu mi-am dorit sa ma imbolnavesc, dar aici mi-am golit mintea de griji si am reusit sa ma refac.

Daca inainte de internare era galbena si lipsita de viata, acum zambea, ii venise rosu in obraji si se machiase usor.

-Medicul meu mi-a spus ca doreste sa ma vada rujata si aranjata toata ziua. M-a indemnat sa ma privesc in oglinda inainte si dupa machiaj, apoi mi-a spus ca tot ceea ce intreprind pentru infrumusetarea mea imi schimba starea de spirit. Esti mai optimista, cand chipul din oglinda este aranjat, buzele putin colorate, ochii conturati!

In cazul ei, lucrurile evoluasera frumos. Am stat de vorba mult si am realizat ca ii revenise si optimismul:

-Viata abia acum incepe la 50 de ani, mi-a spus! Sunt multumita de mine si sunt gata sa lupt sa ma angajez.

Priveam transformarea si am realizat cat de mult a facut o polita de asigurare de sanatate. In mod cert ca a avut nevoie de internarea la acesta clinica de succes, sa isi recapete increderea in ea si sa devina mult mai optimista. Mi-a placut modul in care personalul de la clinica o invatase sa se aranjeze, sa isi puna in valoare trasaturile inca frumoase.

Conditiile de la clinica erau similar cu cele de la un hotel de cel putin patru stele. Zilele mohorate din viata ei incetasera datorita OVB Allfinanz Romania care are gija de oameni, cand au nevoie mai mare de acest lucru.

Eu care nu ma dadeam in vant dupa asigurari, acum sunt convinsa ca trebuie sa imi fac una mediata de OVB Allfinanz Romania, fiindca dupa zilele frumoase de astazi, maine poate fi o vreme cumplita.

Sanatatea, belsugul, puterea se pot pierde foarte repede si ne trezim saraci si lipsiti de optimism.

M-am informat de ce OVB Allfinanz Romania are capacitate paranormale de a face oamenii sa fie optimisti, in cele mai rele zile ale lor. Acum stiu ca au parteneri de nadejde, iar asigurarile mediate de ei sunt cele mai avantajoase din lume, de aceea au rezistat 40 de ani in 14 state europene si 12 ani aici, la noi.