Red Bull Can You Make It? O aventura unica in viata

Paintball

Inscrierile pentru Red Bull Can You Make It? au inceput iar 200 de echipe de studenti vor avea parte de cea mai interesanta aventura din viata lor. Inscrierile la aceasta aventura se fac pana pe data de 17 februarie 2020 iar cei mai neinfricati studenti au ocazia sa traverseze Europa in doar 7 zile folosind doar doze de Red Bull ca moneda de schimb. Studentii vor trebui sa parcurga 1.000 de kilometri pentru a ajunge la destinatia finala, startul echipelor se va da din cinci orase diferite din Europa. Toti acesti studenti vor trebui sa foloseasca ca moneda de schimb dozele pentru cazare, mancare dar si transport. Cu siguranta se va dovedi a fi o experienta unica in viata si plina de creativitate si determinare.

Calatoria celor 200 de echipe din 60 de tari va incepe pe data de 21 aprilie 2020. Punctele de plecare in aceasta aventura sunt : Barcelona, Amsterdam, Budapesta, Copenhaga sau Milano. In momentul in care vor pleca, echipele vor preda telefoanele, cartile de credit si banii pe care ii au asupra lor si vor primi in schimb doze de Red Bull.

Echipele care fac parte din aceasta provocare trebuie sa isi creeze propriul traseul spre Berlin. Este necesar sa treaca prin cel putin sase puncte de control situate in diferite orase din Europa, trebuie sa finalizeze cat mai multe provocari si sa posteze pe social media cat mai multe fotografii cu aventurile prin care trec.

In anul 2018 au luat parte 198 de echipe la acest concurs si au calatorit 459.399 km prin Europa. Toate aceste echipe au schimbat in total 20.658 de doze de Red Bull pentru masa, casa si transport. Romania a reusit sa ocupe locul 10 la acest concurs. Danube Tribe , reprezentand Univeristatea Politehnica din Bucuresti s-a clasat pe acest loc.

Iata ce trebuie sa faci ca sa poti lua parte la aceasta aventura.

Pasul 1 : Formeaza o echipa de trei studenti

Pasul 2: Realizeaza un video in care prezinti motivele pentru care trebuie sa participi la concurs si incarca-l pe redbullcanyoumakeit.com pana pe data de 17 februarie 2020.

Pasul 3: Solicita tututror cunoscutilor sa te voteze pentru a putea merge la provocarea vietii tale. Dupa incheierea perioadei de votare un juriu va selecta castigatorii apoi concursul poate incepe.

Red Bull Can You Make It? este o experienta pentru studentii din intreaga lumea. Acest concurs ii provoaca sa iasa din zona lor de confort si sa faca ceva inedit. Participarea la acest concurs implica distractie, strategie si determinare.