Paintball Ploiesti, o optiune si pentru cei din afara tarii

Paintball

De multe ori, cand ne gandim la jocurile de paintball, ne imaginam ca in cadrul acestor competitii vor participa doar oamenii aflati in apropierea terenurilor de paintball si, in niciun caz, oameni din locatii mai indepartate sau, de ce nu, din afara tarii.

Cu toate acestea, Ploiestiul poate reprezenta o atractie interesanta pentru turistii care vin sa viziteze tara avand in vedere ca suntem la 40-50 de minute de Aeroportul International Otopeni si ca strainii pot inchiria o masina si se pot deplasa in zona fara niciun fel de probleme.

Optiunile sunt nenumarate si interesante, as putea spune eu, si ma gandesc aici atat la jocurile organizate in padure la Paulesti sau in zona Bucovului, dar si la locatii mai exotice, precum Inchisoarea Doftana, aflata la alti 30 de km de Ploiesti, dar care reprezinta o locatie unica la noi in tara pentru asemenea jocuri. De asemenea, exista zvonuri care spun ca urmeaza sa se deschida un nou teren intr-o veche fabrica dezafectata, undeva la marginea orasului Ploiesti si care de asemenea va oferi o experienta incredibila.

Revenind la discutia initiala, legata de cat de usor se poate ajunge la o astfel de locatie, chiar daca esti turist din afara tarii, vreau sa va spun ca exista si o alta optiune in afara celei de a inchiria o masina, si anume, servicii de transport aeroport, menite sa iti ia de pe cap grija deplasarii intre aeroport si Ploiesti. Astfel incat, tot ce trebuie sa faci, este sa cauti cazare in Ploiesti, sa cauti o solutie de a ajunge aici, poate fi o firma de inchirieri auto, sau poate fi chiar solutia prezentata mai sus, cu ajutorul unui serviciu de transfer.

In conditiile astea, eu cred ca orasul Ploiesti este o optiune care poate fi luata in seama atunci cand vine vorba de jocurile de paintball si care merita experimentata. Dupa cum vedeti, faptul ca ne aflam indeajuns de aproape de Bucuresti poate fi un mare avantaj, fie ca este vorba de afaceri sau de recreere.