Paintball-ul este un sport pe care se poate paria

Paintball

Chiar daca la noi in tara, jocul de paintball este vazut mai mult ca o distractie si mai putin ca un sport acreditat, unde joaca profesionisti, e bine sa stiti ca exista totusi competitii serioase de paintball si, mai mult de atat, se poate si paria online pe meciurile de paintball, oferind astfel pasionatilor un motiv in plus sa urmareasca meciurile si sa se bucure atunci cand echipa favorita castiga.

Desigur ca nu sunt foarte multe case de pariuri care sa ofere si pariuri sportive pe zona de paintball, dar daca veti cauta pe internet, cu siguranta veti gasi cateva care sa va satisfaca atat curiozitatea, daca nu sunteti un pasionat, cat si dorintele, daca vreti sa pariati pe meciurile de painball.

Si daca tu crezi ca esti bun in a ghici care echipa de paintball iese castigatoare, atunci joaca la pariuri online pe aceasta nisa si castiga. Nu uita in cazul in care ai castigat, sa ne donezi si noua o suma de bani, oricat de mica, pentru sustinerea dezvoltarii paintball-ului in Romania si pentru a ajuta la dezvoltarea acestui site. Apropo de asta, atunci cand aveti noutati din lumea paintball-ului, dati-ne de stire si le vom posta pe site fara niciun fel de problema.

Desi jocurile de paintball genereaza multa adrenalina, totul petrecandu-se extrem de rapid, nu sunt asa de spectaculoase de privit, iar eu, personal, sunt adeptul jocurilor de paintball in medii diferite, unde terenul te poate ajuta sa castigi sau sa pierzi competitia. Nu-s adeptul terenurilor cu gonflabile sau a modului de joc precum cel de mai jos.

Daca nu ai vazut pana acum cum arata un meci de paintball pe care se poate paria, iti oferim o mostra mai jos. Dupa cum vedeti, jocurile sunt scurte, dar intense si nu seamana cu meciurile de entertainment de prin Romania.

Voua ce va place mai mult: meciurile de paintball sau jocurile intr-un mediu military, cu transee, obstacole si alte elemente neprevazute?