Vrei un spatiu de depozitare bine organizat? Atunci achizitioneaza rafturi de pe Store Expert!

Diverse

De cand mi-am deschis afacerea, am avut mereu grija sa imi gestionez spatiul de depozitare asa cum am considerat eu mai bine, pentru ca stiu ca o buna organizare poate sa realizeze mult mai multe. Stiu din proprie experienta ca marfa trebuie depozitata intr-o locatie securizata, asezata pe rafturi solide, astfel incat integritatea acestora sa nu fie periclitata. Asadar, am luat decizia de a achizitiona rafturi metalice de la Store Expert, pe care i-am gasit aici si pe care vi-i recomand si voua: https://www.storeexpert.ro/ro/rafturi.php. De ce am ales sa apelez la ei, aflati in randurile ce urmeaza si poate veti deveni curiosi in legatura cu produsele si cu serviciile lor, in special daca manageriati propria afacere si va doriti, la fel ca mine, un spatiu de depozitare bine pus la punct.

 1. Am ales sa comand de pe Store Expert rafturi metalice pentru ca ei sunt, in primul rand, specialisti in acest domeniu. De foarte multi ani de zile, de cand sunt pe piata, au oferit doar cele mai profesionale servicii, dar si cele mai calitative si rezistente rafturi, atat noi cat si second hand. Alegerea sistemului de rafturi metalice potrivit depozitului, identificarea produselor ce urmeaza sa fie depozitate si stabilirea obiectivelor comerciale pot realiza o diferenta semnificativa pentru afacerea voastra.
 2. Store Expert va pune la dispozitie o echipa experimentata si dedicata care va va oferi solutiile cele mai potrivite nevoilor voastre. Asadar, au fost foarte atenti la nevoile mele si chiar mi-au realizat rafturi pe comanda, cu dimensiunile pe care le-am comunicat. In acest fel, am reusit sa valorific fiecare coltisor din depozit. Si pot spune ca am reusit acest lucru cu brio, pentru ca am avut parte de ajutorul necesar. Cu siguranta Store Expert este un aliat de nadejde, pe care merita sa il aveti aproape.
 3. Store Expert va aloca tot timpul necesar identificarii nevoilor fiecarui client in parte, astfel incat sa poata oferi solutii optime in concordanta cu necesitatile acestora. Ulterior vor aplica cunostintele adunate in anii de experienta de pe piata pentru, a recomanda sistemul de depozitare potrivit nevoilor.

Nu ma gandeam ca exista atat de multe tipuri de rafturi, pana cand sa descopar acest site. De asemenea, sistemele de rafturi metalice oferite de ei indeplinesc urmatoarele criterii, fara exceptie (atat cele noi, cat si cele second hand):

 • Maximizarea spatiului de stocare;
 • Reducerea costurilor generale si de implementare;
 • Cresterea eficientei si a productivitatii;
 • Accesul facil la paleti;
 • Mentinerea flexibilitatii stocarii unei game variate de produse;
 • Reducerea riscului de deteriorare a produselor depozitate.

De ce va recomand si voua sa apelati la ei? Din proprie experienta va pot spune ca veti lucra, din start, cu profesionisti. Iar acest lucru este avantajos pentru fiecare afacere si nu numai.

Asadar, apelati la Store Exepert, daca si voi va regasiti in situatia in care:

 • Spatiul vostru de depozitare nu prezinta sisteme de sustinere sau de depozitat corespunzatoare marfurilor pe care le comercializati, prelucrati si asa mai departe;
 • Vreti sa stocati marfa in conditii de siguranta totala;
 • Vreti sa valorificati la maxim spatiul de care dispuneti si nu numai.

Echipa lor de specialisti va ofera consultanta gratuita, ajutandu-va sa proiectati exact acele rafturi care se potrivesc afacerii desfasurate si domeniului de activitate ales. Acestia cunosc foarte bine rigorile clientilor lor si sunt pe deplin constienti de faptul ca spatiul de depozitare este scump, fiecare metru patrat avand o importanta insemnata pentru orice afacere. Fiecare tip de rafturi livrat de ei trebuie sa se supuna acestei cerinte stringente: maximizarea spatiului de stocare. Experienta bogata in domeniu, anii in care au livrat mii de asemenea produse, in speta rafturi, le permit sa va asigure ca va pot oferi exact ceea ce doriti. De aceea sunt atat de cunoscuti, dar si foarte apreciati de publicul larg, care au avut parte de serviciile acestora.

Cu Store Expert, am reusit sa imi dezvolt afacerea, printr-o maniera prin care nu m-as fi gandit niciodata. Si va recomand si voua sa faceti la fel ca mine, deoarece sigur o sa aveti parte de aceleasi rezultate pozitive, deoarece acestia isi trateaza toti clientii cu aceeasi seriozitate, oferindu-le exact solutiile de care au nevoie. Mai mult ca sigur, vor avea solutiile potrivite si pentru voi!

Pentru a afla mult mai multe informatii despre produsele si serviciile lor, cel mai recomandat este sa le aflati direct de pe site-ul lor (in format complet, de altfel). In acest fel, va puteti forma o parere mai buna despre ei, ca sa vedeti daca sunt pe aceeasi lungime de unda cu voi. Store Expert isi intampina toti clientii, vechi sau noi, cu aceeasi ospitalitate si prietenie, astfel incat sa le ofere, de fiecare data, aceeasi experienta unica de cumparaturi. Vi-i recomand cu cea mai mare incredere, mai ales pentru ca m-am convins personal de calitatea produselor si de profesionalismul lor!