Reguli de baza in paintball

Paintball

Sunt interzise contactele fizice. Nu spuneti sau nu faceti nimic pentru a provoca o cearta sau a incepe o bataie. E strict interzis sa pretinzi ca esti eliminat sa mimezi o accidentare, o verificare sau o incercuire. Banderola trebuie sa fie la vedere imprejurul bratului si sa nu existe intentia de ascundere a acestuia.

Nu este permis sa se improvizeze si sa se foloseasca un scut portabil. Este strict obligatoriu sa ramaneti in limitele terenului de joc. Daca dumneavoastra, arma sau echipamentul dumneavoastra sau orice aveti in posesie este lovit de o bila cu vopsea si pata rezultata este vizibila, atunci sunteti ELIMINAT (AFARA).

In cazul in care sunteti eliminat, nu aveti voie sa comunicati sau sa vorbiti cu un alt coleg de echipa care a ramas in joc; daca o veti face colegii vor fi descalificati. in cazul unei eliminari simultane ambii jucatori sunt ELIMINATI. Daca sunteti impuscat accidental de colegii de echipa atunci sunteti ELIMINAT. Daca sunteti pe cale sa fiti impuscat de la o distanta foarte mica, va puteti preda. Daca va predati sunteti ELIMINAT. in momentul in care indicati ca ati fost ELIMINAT, in orice fel, sunteti considerat afara din joc indiferent de circumstante.

Trebuie sa purtati masca si ochelarii de protectie atunci când va aflati in apropiere sau chiar pe teren indiferent daca se desfasoara sau nu un joc in acel moment. Nu sunt acceptate instrumente de ajustare a vitezei pe terenul de joc. Este interzis sa se aduca pe teren echipamente pirotehnice, explozive sau cutite. Nu va catarati in copaci, nu faceti focul, nu impuscati animalele salbatice, nu folositi vechile bile cu vopsea.(Daca gasiti asa ceva pe teren)

Este interzisa prezenta armelor ce contin CO2 in zona de siguranta. Daca din greseala ochelarii de protectie vi se desprind de la ochi in timpul unui joc, trebuie sa va aruncati pe burta, sa va acoperiti ochii si sa strigati „OPRITI JOCUL!” pâna când un arbitru va veni sa va asiste. Nu incercati sa gasiti dumneavoastra ochelarii de protectie. Pentru a anunta o urgenta trebuie sa fluierati de 3 ori. Veti inceta focul (lupta) si veti parasi terenul cu ochelarii de protectie la ochi.

ESTE INTERZIS CONSUMUL DE ALCOOL SAU DROGURI !!!!

1 thought on “Reguli de baza in paintball

Comments are closed.